به گزارش رکنا، این غذا دمی بادمجون نام دارد و خیلی هم خوشمزه هست. طرز پختش خیلی هم آسونه.
بادمجونا و گوجه های حلقه ای رو سرخ کنید. من همون روغن رو می ریزم تو قابلمه، پیاز رو سرخ می کنم، پوره گوجه می ریزم، سیر می ریزم، زردچوبه و نمک فراموش نشه، خوب که تفت خورد برنج رو می ریزم، یه بند انگشت آب روی برنج باید باشه.
آب برنج که داره جمع میشه گوجه ها و بادمجونا رو اضافه می کنم، یه نیم ساعت تا چهل دقیقه دم میکنم. همین. بی نظیره. با ماست و پیاز و سبزی خوردن عالی میشه.