به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، منوی غذاهای سنتی اصفهان در هتل عالیقاپو در هفته گردشگری رونمایی شد، این اقدام تلاشی است برای بازگرداندن جایگاه فراموششده غذاهای بومی در سبد غذایی مردم و گردشگران.
مدیر هتل پارسیان عالیقاپو در این ارتباط در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این منوی جدید شامل غذاهای بومی همچون کلهجوش، ماش و قمری، قیمهریزه، آمروی ( یکی از غذاهای سنتی اصفهان که کم کم رور به فراموشی می رود شبیه کوفته های کوچک) ، خورش ماست (نوعی دسر)، شوربا و کباب مُشتی است که با حفظ اصالت طعم و ترکیبات محلی، در قالبی نو و استاندارد عرضه میشوند.
علیرضا قصوری افزود: هدف ما تنها ارائه یک منو نبوده، بلکه ایجاد یک فضای فرهنگی برای معرفی میراث خوراک ایرانی است. متأسفانه بسیاری از غذاهای سنتی که بخش مهمی از هویت اصفهان را تشکیل میدادند، به فراموشی سپرده شدهاند.
وی افزود: قیمتگذاری غذاها به گونهای انجام شده تا همه اقشار جامعه بتوانند از این فضا استفاده کنند. برخلاف تصور عمومی که رستورانهای هتلها را گران میدانند، ما منویی اقتصادی و مردمی طراحی کردهایم تا خانوادهها بتوانند بهراحتی از آن بهرهمند شوند.
مدیر هتل پارسیان عالیقاپو تاکید کرد: این منو با همراهی موسیقی سنتی زنده در روزهای پایانی (پنج شنبه و جمعه) هر هفته ظهر و شب اجرا میشود و قرار است در صورت استقبال عمومی، به سایر روزهای هفته نیز گسترش یابد.
وی با بیان اینکه گروه هتلهای پارسیانبرگزاری «جشنواره سفره پارسیان» را مدنظر دارد، بیان کرد: این جشنواره ملی از ابتدای آبانماه در ۲۰ هتل سراسر کشور آغاز میشود و هدف آن معرفی غذاهای بومی هر شهر بهعنوان بخشی از برند گردشگری محلی است.