به گزارش ایرنا سیدعلی موسوی روز یکشنبه در نشست صمیمی با جمعی از جوانان شهرستان اظهار داشت: در گام دوم انقلاب استفاده از ظرفیت جوانان مورد تاکید قرار است و تمامی دستگاههای اجرایی باید از ظرفیت این قشر بهرهمند شوند.
وی گفت: از همان روزهای نخست پیروزی انقلاب و قبل از آن جوانان کشورمان با حضور به موقع در صحنههای مختلف، موجب کسب موفقیت بسیاری شدند و امروز نیز وظیفه اصلی ما انتقال تجریه به جوانان است.
وی با تاکید بر اینکه زمینه باید برای فعالیت و شکوفایی استعدادهای جوانان مهیا شود، بیان کرد: با توجه به تنوع فعالیت جوان باید با برنامهریزی مناسب، امکان فعالیت سالم و سازنده آنان را در عرصههای مختلف فراهم کنیم.
فرماندار مراغه بیان کرد: جوانان علاوه بر دانستن اهمیت موضوعات مربوط به دوران پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ، باید به بحرانها و مسایل روز آشنایی کافی داشته باشند و بر اساس آنها برای آینده برنامهریزی کنند.
موسوی اضافه کرد: اتحاد و همدلی و توجه به موضوع فرهنگسازی و اتکا به توان داخلی از مهمترین عوامل موفقیت و گذر از توطئههای دشمنان بوده و این امر تنها با حضور جوانان انقلابی امکانپذیر است.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری مراغه نیز در این جلسه گفت: استفاده از نکته نظرهای جوانان میتواند در رفع مشکلات جامعه گرهگشا باشد.
موسی شعفی اضافه کرد: تربیت جوانان بر اساس آموزههای دینی و ارزشهای انقلاب نیز میتواند در توسعه کشور نقش اساسی ایفا کند.
وی ادامه داد: جوانان دارای ایدهها و فکرهای جدیدی هستند و همواره در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی نقش موثری را داشته و دارند.
امسال در مراغه میزبان سازمانهای مردم نهاد کشور خواهیم بود
رییس اداره ورزش و جوانان مراغه نیز در این جلسه گفت: با توجه به برنامهریزیهای انجام شده، امسال میزبان سازمانهای مردم نهاد جوانان کشور در مراغه خواهیم بود.
مهدی نوایی بیان کرد: سابقه یک دوره میزبانی از سازمانهای مردم نهاد و نخبگان جوانان کشور طی سالهای گذشته را داریم و امیدواریم امسال نیز میزبانی این همایش را در مراغه داشته باشیم.
وی افزود: در حال حاضر ۱۲ سازمان مردمنهاد جوانان زیر نظر اداره ورزش و جوانان مراغه فعالیت میکند و پروانه فعالیت پنج سازمان مردمنهاد نیز به زودی صادر خواهد شد.
وی اضافه کرد: در سال گذشته ۲۳ کارگاه در حوزههای مختلف جوانان با حضور مدارس بومی شهرستان برای اعضای سمنها تشکیل شد.
بر اساس آمارهای رسمی، ۶۸ هزار نفر از جمعیت ۲۶۸ هزار نفری مراغه در سنین ۱۵ تا ۲۹ سال یا همان سن جوانی قرار دارند؛ این شهرستان در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجانشرقی واقع است.