کوکی های کره بادام زمینی و کورن فلکس یک میان وعده ساده و شیرین هستند که نیازی به پخت ندارند! همه عاشق این کوکی های جویدنی، شیرین و کمی شور خواهند شد که در کمترین زمان آماده می شوند!
احتمالاً بسیاری از افراد در حال حاضر سعی دارند به اهداف سال نو خود پایبند بمانند، اما من از این گروه نیستم. بنابراین، از کسانی که در تلاش برای رعایت رژیم خود هستند، پیشاپیش عذرخواهی می کنم که شما را با این کوکی های جویدنی و خوشمزه وسوسه می کنم.
واقعاً می دانم که به نظر ناعادلانه است که چنین دستوری را در حالی که شما سعی دارید خود را کنترل کنید، پیش رویتان قرار دهم، اما این کوکی ها آن قدر خوشمزه اند که نمی توان آن ها را به اشتراک نگذاشت! به معنای واقعی کلمه، اعتیادآور هستند!
من عاشق کوکی های بدون نیاز به پخت هستم. مادرم در کودکی همیشه این کوکی ها را درست می کرد و من هنوز هم آن ها را با طعم های مختلف، مثل کوکی های بدون پخت با طعم خامه ایرلندی یا کوکی های بدون پخت کره بادام زمینی، درست می کنم.
به طور سنتی، کوکی های بدون پخت من با پایه جو دوسر تهیه می شوند، اما برای این دستور تصمیم گرفتم چیز متفاوتی امتحان کنم: کورن فلکس! این غلات صبحانه که به خودی خود خیلی شیرین نیست، با کره بادام زمینی خامه ای ترکیب می شود و کوکی ای فوق العاده شیرین و شور به وجود می آورد!
این کوکی ها همچنین بسیار جویدنی هستند و همسرم آن ها را حتی بیشتر از کوکی های کلاسیک دوست دارد. در واقع، من بیشتر این دسته از کوکی ها را برای او بسته بندی کردم تا به محل کارش ببرد، اما چون او مدام از ظرف کوکی ها برمی دارد، دیگر تعداد کافی برای به اشتراک گذاشتن باقی نمانده است!
این دستور تنها با ۵ ماده اولیه تهیه می شود: کره بادام زمینی، کورن فلکس، شکر، شربت ذرت و وانیل. این کوکی ها مستقیماً روی اجاق گاز آماده می شوند و در چند دقیقه حاضر هستند. قول می دهم که کل خانواده نمی توانند از خوردن آن ها سیر شوند!
| شکر دانه ریز | ۱ پیمانه | 
| شربت ذرت روشن | ۱ پیمانه | 
| کره بادام زمینی خامه ای | ۱ پیمانه | 
| عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری | 
| کورن فلکس | ۶ پیمانه | 
در یک قابلمه بزرگ، شکر، شربت ذرت و کره بادام زمینی را ترکیب کنید. روی حرارت متوسط رو به بالا بپزید تا مرکز مخلوط شروع به جوشیدن کند. مدام هم بزنید تا شکر نسوزد.
به محض اینکه مخلوط شکر به جوش آمد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و عصاره وانیل و کورن فلکس را اضافه کنید. مخلوط کنید تا کورن فلکس ها به طور یکنواخت با مخلوط شکر پوشانده شوند.
با استفاده از اسکوپ بستنی، کوکی ها را به سرعت روی کاغذ روغنی قرار دهید، پیش از آنکه مخلوط شروع به خنک شدن و سفت شدن کند.
اجازه دهید کوکی ها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی کاغذ روغنی خنک شوند و سپس از آن ها لذت ببرید.
کوکی های کره بادام زمینی و کورن فلکس، با طعم بی نظیر و آماده سازی آسان، یک انتخاب عالی برای لحظات شیرین زندگی هستند. این میان وعده بدون نیاز به پخت، با ترکیب شگفت انگیز شیرینی و شوری، همه را مجذوب خود می کند. کافی است یک بار امتحان کنید تا این کوکی های جویدنی به لیست محبوب هایتان اضافه شوند!
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته