توقیف بیش از ۴۰۰ کیلو گرم مواد غذایی فاسد در قم

خبرگزاری مهر یکشنبه 18 آبان 1404 - 15:30
قم- تلاش کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم، بیش از ۴۰۰ کیلو گرم مواد غذایی فاسد در یک کارگاه تولیدی، در شهرستان کهک را توقیف کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، به همت و تلاش کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم، در پی انجام بازدیدهای نظارتی و به استناد مفاد قوانین و ضوابط بهداشت مواد غذایی، ۴۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاقد شاخص‌ها واستانداردهای بهداشتی و برچسب‌گذاری معتبر، در یک کارگاه تولیدی کشف، توقیف و امحاء شد.

همشهریان عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و درمانی در سطح استان می‌توانند از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ گزارش دهند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.