به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد شاهرخی سرپرست اداره غله کوهدشت روز چهارشنبه در این رابطه به رسانهها گفت: گشت مشترک بازرسی با حضور نماینده فرماندار، اداره غله، رئیس اداره صمت، کارشناسان شبکه بهداشت و درمان و مدیریت جهاد کشاورزی از تعدادی از واحدهای خبازی سطح شهرستان کوهدشت انجام شد.
محوریت بازدیدها؛ کیفیت، بهداشت و مصرف آرد
وی بیان کرد: این بازدیدها با هدف نظارت بر کیفیت پخت نان، رعایت دستورالعملهای بهداشتی و بررسی نحوه مصرف آرد انجام شد.
سرپرست اداره غله کوهدشت یادآور شد: در مجموع ۲۴ مورد بازرسی از نانواییهای شهرستان انجام گرفت.
بررسی دقیق وزن نان و استاندارد چانهها
شاهرخی گفت: در جریان بازدیدها و نظارتهای انجام شده، وزن نان و استاندارد چانهها به دقت کنترل شد تا کیفیت و تناسب نان تولیدی با استانداردهای مصوب رعایت شود.
وی اضافه کرد: علاوه بر این، تراکنشهای فروش و ثبت در سامانه مورد بررسی قرار گرفت تا صحت و شفافیت توزیع آرد و عرضه نان به شهروندان تضمین شود.
تأکید بر رعایت نکات بهداشتی و کیفیت خدمات
سرپرست اداره غله کوهدشت افزود: همچنین وضعیت کارتکس آرد تحویلی به نانواییها مورد ارزیابی قرار گرفت تا میزان مصرف آرد مطابق مقررات و ضوابط قانونی باشد.
شاهرخی یادآور شد: رعایت نکات بهداشتی محیط و کارکنان نیز به عنوان یکی از محورهای مهم نظارتی مورد تأکید قرار گرفت و تمامی مراحل پخت و عرضه نان از لحاظ بهداشت فردی و محیطی کنترل شد.
تشکیل پروندههای تعزیراتی و قطع سهمیه آرد
وی گفت: علاوه بر این، سایر عوامل مرتبط با پخت و عرضه نان مانند تجهیزات، شیوه پخت و ارائه خدمات به مشتریان نیز مورد بررسی قرار گرفت تا کیفیت، سلامت و رضایتمندی شهروندان بهطور کامل تأمین شود.
سرپرست اداره غله کوهدشت بیان کرد: در نتیجه این گشت مشترک، ۸ پرونده تعزیراتی برای واحدهای متخلف تشکیل شد و سهمیه آرد یک واحد نانوایی به علت عدم رعایت ضوابط و وجود نواقص بهداشتی، تا زمان اصلاح کامل تخلفات قطع شد.
استمرار طرحهای نظارتی برای ارتقای کیفیت نانواییها
شاهرخی تاکید کرد: این طرحهای نظارتی بهصورت مستمر ادامه خواهد داشت تا حقوق شهروندان حفظ شده و کیفیت خدمات نانواییها در شهرستان کوهدشت ارتقا یابد.












