عزیزی: امنیت غذایی از ارکان اساسی توسعه پایدار است

خبرگزاری مهر شنبه 24 آبان 1404 - 12:31
شیراز_ مدیرکل استاندارد استان فارس با بیان اینکه امنیت غذایی از ارکان اساسی توسعه پایدار است، گفت: ناپایداری در دسترسی به غذا پیامدهای گسترده‌ای برای جامعه در پی دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی عزیزی، صبح شنبه در اولین جلسه سند ملی امنیت غذایی، تغذیه و ایمنی غذا در شیراز با اشاره به اهمیت امنیت غذایی و سلامت تغذیه‌ای برای جامعه، گفت: امنیت غذایی یکی از ارکان اساسی توسعه پایدار و زیربنای امنیت اقتصادی اجتماعی فرهنگی و سیاسی است و از وجوه مهم امنیت ملی کشور محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: امنیت غذایی زمانی محقق خواهد شد که همه مردم همواره به غذای کافی سالم و مغذی برای برخورداری از یک زندگی سالم و فعال دسترسی داشته باشند. بدیهی است ناپایداری در دسترسی به غذا و کاهش کیفیت آن می‌تواند پیامدهای گسترده برای جامعه در پی داشته و سلامت عمومی با تهدیدهای جدی روبه‌رو کند.

لازم به ذکر است، در ادامه جلسه کارشناسان و متخصصان با تحلیل و بررسی شرایط کنونی فارس در زمینه تولید، توزیع و مصرف غذا، به ارائه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.