رئیس دبیرخانه سلامت بوشهر: خرما از ارکان پایه امنیت غذایی کشور است

خبرگزاری مهر یکشنبه 25 آبان 1404 - 10:54
بوشهر-رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خرما یکی از سه رکن پایه امنیت غذایی کشور و استان بوشهر است.

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی صفوی اظهار کرد: امنیت کشت، دسترسی و کیفیت خرما دارای نقش اساسی است زیرا استان محور تولید خرما در کنار ۴ استان دیگر است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: ۸ بیماری خرما را تهدید می‌کند که خوشبختانه بیشتر از یک یا دو مورد در استان دیده نشده است.

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اشاره کرد: برای ارتقای امنیت غذایی استان بوشهر باید خرما از مصرف فعلی در سفره‌ها افزایش پیدا کرده و جایگزین بسیاری از مواد غذایی خنثی و غیر مؤثر شود.

خواص تغذیه خرما منحصر به فرد است

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز در این پنل اظهار کرد: خواص تغذیه خرما منحصر به فرد است.

سید محمد هادی امامت افزود: فیبر خرما از مؤثرترین اجزای آن است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز بیان کرد: مطابق اصول طب سنتی خرما کارکرد کاملاً درمانی دارد.

رضا واقع بین خاطرنشان کرد: هسته خرما در همه تحقیقات کارکرد درمانی را نشان داده است.

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه در کنار دو عضو دیگر هیئت علمی دانشگاه در این رویداد در قالب پنل تخصصی به گفتگو پرداختند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.