محمد هادیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: شهرستان آمل با حدود ۴۳ هزار هکتار اراضی شالیزاری، یکی از مهمترین قطبهای تولید برنج در استان مازندران به شمار میرود.
وی با اشاره به اهمیت تقویت تولید داخلی افزود: افزایش سطح زیرکشت و برداشت موفقیتآمیز محصول در کشت دوم، نتیجه تلاش کشاورزان سختکوش این منطقه است و نشان میدهد که تولید بومی میتواند در برابر فشارهای اقتصادی اثرگذار باشد.
مدیر جهاد کشاورزی آمل در ادامه تأکید کرد: خودکفایی در محصولات اساسی مانند برنج ضرورتی انکارناپذیر است و عملکرد کشاورزان شهرستان نشان داده که توسعه کشت دوم میتواند گامی مؤثر در تأمین امنیت غذایی کشور باشد.
وی گفت: عملیات برداشت محصول کشت دوم برنج در شهرستان آمل تا پایان آبانماه ادامه خواهد داشت.












