آیا گاهی حس میکنید مغزتان کند شده و نمیتوانید واضح فکر کنید؟ متخصصان تغذیه میگویند با اضافه کردن ۶ خوراکی ساده به رژیم غذاییتان — از سبزیجات برگتیره تا ماهی چرب — میتوانید ذهن خود را تیز و شفاف نگه دارید.
به گزارش همشهری آنلاین، میوهها، سبزیجات و برخی مغزها میتوانند ذهن شما را شفاف و حافظهتان را تیز نگه دارند. متخصصان تغذیه میگویند این ۶ خوراکی به کاهش حس «مه مغزی» کمک میکنند.
اسفناج، کلم کیل و شارد منابع غنی از آنتیاکسیدانها و ویتامینها هستند که جریان خون و مواد مغذی به مغز را بهبود میبخشند و از کاهش توانایی شناختی جلوگیری میکنند.
توتها با آنتیاکسیدانهای آنتوسیانین حافظه و سرعت پردازش مغز را تقویت میکنند. حتی توتهای یخزده هم کارسازند.
قارچها با ترکیبات فعال خود التهاب و استرس اکسیداتیو مغز را کاهش میدهند و عملکرد شناختی را بهبود میبخشند.
گردو سرشار از امگا-۳ و ترکیبات ضدالتهابی است که به طولانیمدت خطر بیماریهای مغزی مانند پارکینسون و افسردگی را کاهش میدهد.
سالمون، ساردین و سایر ماهیهای چرب DHA و EPA دارند که ارتباط سلولهای مغز را تقویت و حافظه را بهبود میبخشند.
هیدراته ماندن، حتی از طریق میوهها و سبزیجات آبدار، برای عملکرد ذهن حیاتی است. کمآبی میتواند باعث کاهش تمرکز و یادگیری شود.
یک رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگتیره، توت، قارچ، گردو و ماهی چرب، همراه با مصرف کافی آب، میتواند ذهن شما را شفاف و فعال نگه دارد. بهعلاوه، خواب کافی، ورزش و کاهش استرس، مکمل تغذیهای برای جلوگیری از مه مغزی هستند.
منبع : eatingwel