به گزارش خبرنگار مهر، حمید آقابیکی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران به میزبانی جهاد کشاورزی شاهرود با بیان اینکه بیش از ۶۲۲ هزار قطعه بچه ماهی در استخرهای شاهرود رهاسازی شده است، ابراز کرد: ظرفیتهای متنوع پرورش ماهی در شهرستان سبب شده تا تولید این محصول نسبت به سالهای قبل افزایش یابد.
وی با بیان اینکه پرورش اقتصادی ماهی در شاهرود در سه نوع استخر روباز، سرپوشیده گلخانهای و استخرهای ذخیره کشاورزی (دومنظوره) انجام میشود، افزود: در این استخرها، گونههای متنوعی از ماهیان گرمابی از جمله کپور، علفخوار (آمور)، فیتوفاک و تیلاپیا و همچنین ماهیان سردآبی مانند قزل آلا پرورش مییابند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: این شهرستان در حال حاضر دارای ۱۱۲ واحد فعال پرورش ماهی است که شامل ۲۶ واحد سردآبی، ۸۰ واحد گرمابی و ۶ واحد تخصصی پرورش ماهی تیلاپیا است.
آقابیکی گفت: آمار رهاسازی بچه ماهی نیز نشاندهنده تولید ۴۷۹ و ۳۰۰ قطعه ماهی سردآبی و ۱۰۶ و ۱۸۹ قطعه ماهی گرمابی و ۳۶ هزار قطعه ماهی تیلاپیا است.
وی با برشمردن مزایای این صنعت، تصریح کرد: پرورش ماهی قزل آلا علاوه بر اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم در مناطق روستایی، به استفاده بهینه از تأسیسات، تولید یکی از بهترین منابع پروتئینی و تأمین بخشی از نیازهای محلی کمک شایانی میکند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود در ادامه با تأکید بر خواص غذایی ماهی، خاطرنشان کرد: ماهی به عنوان یک غذای سالم، سرشار از پروتئین، ویتامین D و بهویژه اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای سلامت بدن ضروری است.
آقابیکی توسعه آبزیپروری در شهرستان شاهرود را نشانهای از بهرهوری مناسب از منابع آبی و حرکت در راستای اقتصاد مقاومتی و تأمین امنیت غذایی عنوان کرد.












