کامران تفتی ، بازیگر و مجری، با حضور در برنامه «شام ایرانی»، هنر آشپزی خود را به نمایش گذاشت و با پخت یک دال عدس بوشهری اصیل، توجه همگان از جمله متین ستوده ، بازیگر و مهمان آن شب، را جلب کرد. این پیشغذای لذیذ، که به سرعت به یکی از دستورهای پرطرفدار در فضای مجازی تبدیل شد، نشان داد که کامران تفتی در آشپزی نیز مهارت دارد.
مطمئنم وقتی کامران تفتی این پیش غذای بوشهری رو داخل برنامه شام ایرانی درست کرد، متین ستوده ازش خواسته برای اونم درست کنه
ماهم بریم درستش کنیم:
دال عدس بوشهری برای ۲ نفر:
عدس قرمز ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
سیب زمینی متوسط یک عدد
پیاز کوچک یک عدد
نمک، پودرسیر، زردچوبه،ادویه ۱۶ قلم به مقدار کافی
رب گوجه یک ق غ
(اگر خواستید دال عدس آبادانی یا خرمشهری درست کنید به جای رب گوجه از عصاره تمر هندی استفاده کنید)
![]()
روغن ۱ ق غ
فقط کافیه همه مواد رو مثل من باهم داخل قابلمه بریزید ، آب جوش اضافه کنید و قابلمه رو بذارید روی شعله متوسط، بعد از پخت ، مواد رو بِلِند کنید تا سوپ دال عدس خوشمزه ای رو تحویل بگیرید. با آب لیمو یا آب نارنج نوش جان کنید