دسر سهسوته با ۴ قلم مواد، شامل موز، پودر ژلاتین، بیسکوئیت پتی بور و شیر داغ تهیه میشود. ابتدا ژلاتین با شیر داغ حل شده و به مخلوطی صاف و یکدست تبدیل میشود. سپس موزها به صورت حلقهای یا خرد شده آماده شده و با لایههایی از بیسکوئیت پتی بور در ظرف چیده میشوند. مخلوط شیر و ژلاتین روی بیسکوئیت و موز ریخته میشود و پس از کمی استراحت در یخچال، دسر سفت و آماده سرو میشود. این دسر سریع، آسان و خوشطعم، گزینهای عالی برای عصرانه یا مهمانیهاست و با تعداد مواد کم، طعمی جذاب و ظاهر زیبا دارد.