تهیه آن بسیار ساده و طعمش فوق العاده است!
سلام به همه! من چلسی از وبلاگ «آشپزخانه شلوغ چلسی» هستم و امروز با یک دسر خوشمزه برای شما آمده ام! شنیده ام که بخش هایی از آمریکا در حال حاضر کاملاً یخ زده است، اما اینجا هوا به شدت گرم بوده. (من در حال حاضر در استرالیا زندگی می کنم.) حتی روزهایی داشته ایم که دما به بیش از صد درجه فارنهایت رسیده است.
شاید اگر در منطقه ای با دمای زیر صفر هستید، شنیدن این موضوع چندان خوشایند نباشد! اما این توضیح من برای ارائه یک دسر یخی است. اگر هوا برای دسرهای یخ زده خیلی سرد است، این دستور را برای یک روز گرم نگه دارید. اما اگر در جایی هستید که هوا گرم است، حتماً باید هرچه زودتر این دسر را امتحان کنید! تهیه آن بسیار ساده و طعمش واقعاً بی نظیر است!
| شیر شکلات | ۵ پیمانه |
| خامه غلیظ | ۱/۲ تا ۱ پیمانه، به علاوه مقدار بیشتر در صورت نیاز |
| شیر تغلیظ شده شیرین | ۱/۴ پیمانه، یا به میزان دلخواه |
| عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
شیر شکلات را بین قالبهای یخ تقسیم کنید و یک شب در فریزر قرار دهید.
در مخلوطکن، حدود نیمی از یخها، خامه، شیر تغلیظ شده شیرین و وانیل را با هم مخلوط کنید. تا زمانی که یکدست و خامهای شود، مخلوط کنید. در صورت نیاز برای رقیق کردن، خامه بیشتری اضافه کنید، یا برای غلیظتر شدن، یخهای بیشتری اضافه کنید. بچشید و در صورت تمایل شیر شیرین اضافه کنید.
پس از آماده شدن، بلافاصله سرو کنید یا به فریزر منتقل کنید.
تکههای یخ باقیمانده را در فریزر نگه دارید تا دفعهی بعد یخهای بیشتری درست کنید!
فراستی شکلاتی خانگی با طعم غنی و بافت نرم خود، تجربه ای دلپذیر از یک دسر خنک را به شما هدیه می دهد. این دسر ساده و سریع، نه تنها برای روزهای گرم تابستان بلکه برای هر زمان که هوس یک شیرینی خوشمزه کردید، انتخابی بی نظیر است. کافی است مواد را مخلوط کرده و در کوتاه ترین زمان، از طعم خانگی و دلچسب آن لذت ببرید!
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته