فیلم طرز تهیه باسلوق انار با ۳ قلم مواد

رکنا دوشنبه 03 آذر 1404 - 10:35

باسلوق انار یکی از ساده‌ترین و خوش‌رنگ‌ترین دسرهای زمستانی است که تنها با سه قلم مواد تهیه می‌شود. برای آماده‌سازی این باسلوق، ابتدا آبِ چهار عدد انار تازه گرفته می‌شود. سپس نشاسته ذرت در آب انار حل شده و همراه با شکر روی حرارت قرار می‌گیرد تا به مرور غلیظ، شفاف و ژله‌ای شود. پس از رسیدن به غلظت مناسب، مخلوط داخل قالب یا ظرف دلخواه ریخته و پس از خنک شدن به شکل‌های کوچک و بامزه برش داده می‌شود. نتیجه نهایی دسری ترش‌وشیرین، خوشرنگ و بسیار دلبر است که برای فصل پاییز و زمستان و شب‌یلدا انتخابی ایده‌آل محسوب می‌شود.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.