باسلوق انار یکی از سادهترین و خوشرنگترین دسرهای زمستانی است که تنها با سه قلم مواد تهیه میشود. برای آمادهسازی این باسلوق، ابتدا آبِ چهار عدد انار تازه گرفته میشود. سپس نشاسته ذرت در آب انار حل شده و همراه با شکر روی حرارت قرار میگیرد تا به مرور غلیظ، شفاف و ژلهای شود. پس از رسیدن به غلظت مناسب، مخلوط داخل قالب یا ظرف دلخواه ریخته و پس از خنک شدن به شکلهای کوچک و بامزه برش داده میشود. نتیجه نهایی دسری ترشوشیرین، خوشرنگ و بسیار دلبر است که برای فصل پاییز و زمستان و شبیلدا انتخابی ایدهآل محسوب میشود.