زرشک پلو با مرغ مجلسی یکی از پرطرفدارترین و مجلسیترین غذاهای ایرانی است که ترکیبی از طعمهای ملس، خوشرنگ و لذیذ را ارائه میدهد. در این دستور، ران مرغ در آب، نمک و کمی سرکه پخته میشود تا نرم و خوشمزه شود. استفاده از زعفران غلیظ دمکرده، کره و رب گوجهفرنگی رنگ و طعم ویژهای به پلو میدهد و اضافه کردن سبزیجاتی مثل هویج، پیاز، کرفس و فلفل دلمهای طعم و عطر تازهای ایجاد میکند. زرشک با کمی شکر و ادویهها مانند پودر سیر، پاپریکا و ادویه کاری، طعم شیرین و ملایمی به پلو میبخشد و آن را مناسب برای مهمانیها و مجالس میکند.
مواد لازم:
هویج ۱ عدد، پیاز متوسط ۱ عدد، زعفران غلیظ دم کرده، ران مرغ، فلفل دلمهای نصف، رب گوجه فرنگی ۳ ق غ، کرفس ⅓ ساقه، زرشک ۱۰۰ گرم، کره ۵۰ گرم، ادویه کاری، پودر سیر، پاپریکا، زردچوبه، آویشن، نمک و فلفل سیاه.