۳ مدل بلال خوشمزه و متفاوت این روزها بین بچهها و حتی بزرگترها طرفدار زیادی پیدا کرده؛ بلال پنیری، بلال اناری و بلال هزارجزیره. هرکدام از این طعمها بهراحتی در خانه آماده میشوند و میتوانند یک عصرانه جذاب و هیجانانگیز بسازند.
بلال پنیری با ترکیب آب، شیر، کره آبشده، پاپریکا یا پولبیبر و پنیر ورقهای آماده میشود و طعم آن کاملاً شبیه طعمهای فستفودی و کشدار است.
در بلال اناری از رب انار و کمی گلپر استفاده میشود که طعمی ترش، متفاوت و مجلسی به بلال میدهد.
مدل سوم یعنی بلال هزارجزیره با استفاده از سس فرانسوی یا هزارجزیره و کمی جعفری ساطوری درست میشود که طعمی خوشبو و خاص به بلال میدهد.
این سه مدل بلال در مدت کوتاهی آماده میشوند و برای عصرانه، مهمانیهای خودمانی و دورهمیها انتخابی ایدهآل هستند.
مواد لازم:
بلال + مواد طعمدهنده زیر
طعم پنیری: آب ۱ لیوان، شیر ۱ لیوان، پنیر ورقهای، کره آب شده، پاپریکا یا پولبیبر
طعم اناری: رب انار، کمی گلپر
طعم هزارجزیره: سس سالاد هزارجزیره یا فرانسوی، جعفری ساطوری