کَفنده مرغ؛ طعمی وسوسه‌ انگیز از هند + فیلم

رکنا سه شنبه 04 آذر 1404 - 10:54
رکنا: اگه اهل غذاهای ادویه‌دار و خاصی این کفنده مرغ قراره دلت رو ببره!
کَفنده مرغ؛ طعمی وسوسه‌ انگیز از هند + فیلم

به گزارش رکنا، طرز تهیه یک غذای هندی را آموزش داده ایم. همراه ما باشید.

مواد لازم:

تکه های مرغ: ۵۰۰ گرم (تکه‌تکه‌شده)

ماست: ۳ قاشق غذاخوری

ادویه ها شامل: نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و فلفل قرمز و پودر سیر و ادویه مرغ و تخم گشنیز و زنجبیل

پیاز خلالی‌شده: ۱ عدد

سیر رنده شده یا پودر سیر: ۱ قاشق غذاخوری

فلفل سبز: سه، چهار عدد

روغن یا کره برای تفت دادن

طرز تهیه:

مرغ رو با ماست و ادویه‌ها خوب مخلوط کن و بذار حداقل ۱ ساعت مزه‌دار بشه و چهار طرفش رو حسابی توی کره سرخ کن.

پیاز رو تفت بده تا طلایی شه، حالا به دلخواه سیر رنده شده رو بهش اضافه کن، بعد مرغ رو با فلفل سبز به پیاز اضافه کن و با حرارت ملایم  بذار تا نیم پز بشه. مرغ فقط نیم پز بشه و بقیه فرایند پخت لای برنج انجام میشه. 

هویج و سیب زمینی رو خرد کن و تفت بده تا نیم پز بشه.

برنج رو زنده تر آبکش کن و ته دیگ بذار و حالا یک لایه برنج بریز و مرغ و پیازهای مرغ و سیب زمینی و هویج رو بذار روی برنج ها و مجدد برنج بریز و با زعفرون و کره بذار ۴۵ دقیقه دم بکشه. 

یه لقمه از کفنده مرغ یعنی سفر به قلب هند! 

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.