در روزهای سرد سال، یک فنجان چای خوشعطر میتواند حالوهوا را کاملاً عوض کند. این بار یک چای میوهای خانگی معرفی شده که با کمترین مواد، اما عطری شگفتانگیز درست میشود و به گفته بسیاری از کاربران، «فقط کافی است یکبار امتحان کنید تا مشتری همیشگیاش شوید».
در این روش ابتدا سیب را به صورت برشهای نازک خرد کرده و روی بخاری یا شوفاژ خشک میکنند تا عطر طبیعی آن حفظ شود. در ادامه، بِه رندهشده داخل تابه روی حرارت ملایم قرار میگیرد تا خشک شده و کاملاً قهوهای شود. هرچه رنگ بِه به سمت قهوهای تیره برود، چای حاصل، پررنگتر و خوشطعمتر خواهد بود.
پس از آماده شدن سیب و بِه خشکشده، نوبت اضافه کردن مواد معطر است؛
برگ گل محمدی، بهلیمو، بهارنارنج، گل گاوزبان، پرک لیمو، چوب دارچین و چند عدد هل
با هم مخلوط میشوند تا یک ترکیب دمنوشی کامل، خوشبو و آرامشبخش ساخته شود.
این چای میوهای، یک نوشیدنی کاملاً طبیعی، آرامبخش و مناسب فصل پاییز و زمستان است که علاوه بر عطر فوقالعاده، خواص درمانی متعددی نیز دارد. آمادهسازی آن ساده است و طعمش بسیار متفاوتتر از چایهای آماده موجود در بازار خواهد بود.