این سالاد پاستا مجلسی، ساده، سریع و خوشمزه است و برای مهمانیها، مدرسه یا عصرانه بسیار مناسب میباشد. ترکیب ذرت، ژامبون، هویج و فلفل دلمهای همراه سس خردل و مایونز، طعمی بینظیر و تازه ایجاد میکند.
مواد لازم
خردل: ۱ ق
ذرت: ۱ پیمانه
ژامبون: ۱ بسته
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
هویج متوسط: ۱ عدد
خیارشور خرد شده: ۱ پیمانه
فلفل دلمهای قرمز: ⅔ عدد
آب لیموی تازه: ۱ عدد
مایونز: حدود ۴ ق غ
پاستا: نصف بسته
ماست: ۲ ق غ
کمی آویشن
مرحله اول: آمادهسازی پاستا
پاستا را طبق دستور روی بستهبندی بجوشانید تا نرم شود و سپس آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله دوم: خرد کردن مواد
هویج، خیارشور و فلفل دلمهای را خرد کنید و ژامبون را به قطعات کوچک برش دهید.
مرحله سوم: تهیه سس سالاد
مایونز، ماست، خردل، آب لیموی تازه، نمک، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی بدست آید.
مرحله چهارم: ترکیب مواد
پاستای خنک شده، ذرت، هویج، خیارشور، ژامبون و فلفل دلمهای را در یک کاسه بزرگ بریزید و سس آماده شده را اضافه کنید. مواد را به آرامی مخلوط کنید تا تمام سالاد با سس پوشیده شود.
مرحله پنجم: سرو
سالاد پاستا مجلسی را در ظرف مورد نظر بریزید و با کمی سبزی تازه یا پنیر رنده شده تزئین کنید و همراه با غذا یا به عنوان عصرانه سرو کنید.
نتیجه: سالاد پاستا مجلسی، رنگی، خوشمزه و تازه آماده است و همه عاشقش میشوند.