تارت گوجه ای که همه عاشقش می شوند؛ روش تهیه آسان و خوشمزه

همشهری آنلاین چهارشنبه 05 آذر 1404 - 08:34
تارت گوجه فرنگی غذایی بسیار خوشمزه و مدرن است که از ترکیب خمیر با گوجه فرنگی و پنیر پیتزا تهیه می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین، تارت نوعی شیرینی بین‌المللی بسیار خوشمزه و جذاب است که طرفداران بسیار زیادی دارد و معمولاً به عنوان دسر در مهمانی‌ها و مجالس از آن استفاده می‌شود. درصورتی‌که در خمیر تارت شکر وجود نداشته باشد، می‌توان داخل آن را با مواد غیرشیرین مانند مرغ یا میگو پر کرد و یا غذاهایی مانند سالاد الویه، سالاد اندونزی، کشک بادمجان و… را با آن سرو کرد.

فرارو نوشت، خمیر تارت از ترکیب آرد، کره، شکر، نمک، وانیل و تخم مرغ و ریختن آن در قالب تارت تهیه می‌شود. تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف به عمل می‌آید. تارت گوجه فرنگی نوعی تارت شور و بسیار خوشمزه است که اصالت آن به کشور ایتالیا می‌رسد. این تارت که با خمیر و گوجه فرنگی و پنیر پیتزا تهیه می‌شود، غذایی لذیذ و مجلسی است که می‌توانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه تارت گوجه فرنگی همراه ما باشید.

در این باره:

تارت گوجه ای که همه عاشقش می شوند؛ روش تهیه آسان و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه تارت گوجه فرنگی

گوجه گیلاسی: ۱۵۰ گرم
پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان: ۵۰ گرم
شیر: ۱۰۰ میلی‌لیتر
روغن: ۱۰۰ میلی‌لیتر
تخم مرغ: ۳ عدد
آرد گندم: ۳۰۰ گرم
نمک، ۱ قاشق چای‌خوری
پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری
پودر آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری
بکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه تارت گوجه فرنگی

تارت گوجه ای که همه عاشقش می شوند؛ روش تهیه آسان و خوشمزه

برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا گوجه گیلاسی‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و داخل کاسه بریزید، سپس کمی نمک و آویشن روی گوجه‌ها بپاشید و هم بزنید تا مزه‌دار شود.

در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه مناسب بشکنید، سپس شیر، روغن، پودر سیر، آویشن و نمک را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.

در مرحله بعد آرد و بکینگ‌پودر را که از قبل با هم الک کرده‌اید، کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری شکل شود.

حالا پنیر پارمسان را اضافه کنید و بعد گوجه گیلاسی‌های مزه‌دار شده را داخل خمیر بریزید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

در مرحله بعد نیمی از خمیر را داخل قالب یا ظرف پیرکس بریزید.

حالا پنیر پیتزا را روی خمیر پخش کنید و بقیه خمیر را داخل ظرف بریزید و سطح روی خمیر را خوب صاف کنید.

پنیر موزارلا را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و همراه با چند حلقه گوجه گیلاسی روی سطح خمیر بچینید.

در آخر مقداری روغن زیتون روی تارت بریزید و ظرف را داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده‌اید به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدهید تا تارت بپزد.

بعد از پخت، ظرف را از فر خارج کنید و اجازه بدهید ۱۰ دقیقه از حرارت بیفتد.

در این مرحله تارت گوجه فرنگی خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.