به گزارش همشهری آنلاین، تارت نوعی شیرینی بینالمللی بسیار خوشمزه و جذاب است که طرفداران بسیار زیادی دارد و معمولاً به عنوان دسر در مهمانیها و مجالس از آن استفاده میشود. درصورتیکه در خمیر تارت شکر وجود نداشته باشد، میتوان داخل آن را با مواد غیرشیرین مانند مرغ یا میگو پر کرد و یا غذاهایی مانند سالاد الویه، سالاد اندونزی، کشک بادمجان و… را با آن سرو کرد.
فرارو نوشت، خمیر تارت از ترکیب آرد، کره، شکر، نمک، وانیل و تخم مرغ و ریختن آن در قالب تارت تهیه میشود. تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف به عمل میآید. تارت گوجه فرنگی نوعی تارت شور و بسیار خوشمزه است که اصالت آن به کشور ایتالیا میرسد. این تارت که با خمیر و گوجه فرنگی و پنیر پیتزا تهیه میشود، غذایی لذیذ و مجلسی است که میتوانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه تارت گوجه فرنگی همراه ما باشید.
در این باره:

مواد لازم برای تهیه تارت گوجه فرنگی
گوجه گیلاسی: ۱۵۰ گرم
پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان: ۵۰ گرم
شیر: ۱۰۰ میلیلیتر
روغن: ۱۰۰ میلیلیتر
تخم مرغ: ۳ عدد
آرد گندم: ۳۰۰ گرم
نمک، ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری
بکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه تارت گوجه فرنگی

برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا گوجه گیلاسیها را به صورت حلقهای برش بزنید و داخل کاسه بریزید، سپس کمی نمک و آویشن روی گوجهها بپاشید و هم بزنید تا مزهدار شود.
در مرحله بعد تخم مرغها را داخل یک کاسه مناسب بشکنید، سپس شیر، روغن، پودر سیر، آویشن و نمک را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
در مرحله بعد آرد و بکینگپودر را که از قبل با هم الک کردهاید، کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری شکل شود.
حالا پنیر پارمسان را اضافه کنید و بعد گوجه گیلاسیهای مزهدار شده را داخل خمیر بریزید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
در مرحله بعد نیمی از خمیر را داخل قالب یا ظرف پیرکس بریزید.
حالا پنیر پیتزا را روی خمیر پخش کنید و بقیه خمیر را داخل ظرف بریزید و سطح روی خمیر را خوب صاف کنید.
پنیر موزارلا را به صورت حلقهای برش بزنید و همراه با چند حلقه گوجه گیلاسی روی سطح خمیر بچینید.
در آخر مقداری روغن زیتون روی تارت بریزید و ظرف را داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردهاید به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدهید تا تارت بپزد.
بعد از پخت، ظرف را از فر خارج کنید و اجازه بدهید ۱۰ دقیقه از حرارت بیفتد.
در این مرحله تارت گوجه فرنگی خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.












