فیلم طرز تهیه کیک خیس شکلاتی مرحله‌به‌مرحله

رکنا پنج شنبه 06 آذر 1404 - 09:01

کیک خیس شکلاتی یکی از خوش‌عطرترین و لطیف‌ترین کیک‌هاست که بافت نرم و طعم濃 شکلاتی آن همیشه محبوب است. برای تهیه این کیک ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر خوب هم می‌زنیم تا پف کند و کرمی شود. سپس روغن مایع و شیر را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. ترکیب آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را الک کرده و کم‌کم به مایه کیک اضافه می‌کنیم تا یکدست شود.
مایه کیک را داخل قالب چرب‌شده می‌ریزیم و می‌پزیم. در این فاصله برای تهیه سس شکلاتی، شیر، شکر، پودر کاکائو و روغن را روی حرارت قرار داده و در پایان شکلات تلخ را اضافه می‌کنیم تا کاملاً ذوب و سس براق و یکدست شود.
بعد از پخت، روی کیک چند سوراخ ریز ایجاد کرده و سس شکلاتی گرم را روی کیک داغ می‌ریزیم تا کامل جذب شود و بافتی خیس، لطیف و خوش‌طعم ایجاد کند. بعد از کمی استراحت، کیک آماده سرو است.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.