فیلم طرز تهیه مرغ عربی فوق‌العاده خوش‌عطر و مجلسی

رکنا پنج شنبه 06 آذر 1404 - 09:35

مرغ عربی یکی از خوش‌طعم‌ترین غذاهای سبک عربی است که با ترکیب سماق، رب انار و ادویه‌های تند و ترش، عطری بی‌نظیر پیدا می‌کند. برای شروع، ران یا ساق مرغ را خوب شسته و خشک می‌کنیم. سپس یک سس مزه‌دارکننده فوق‌العاده آماده می‌کنیم:
در یک ظرف، سماق، رب انار، سس کچاپ، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر (یا حریره سیر)، پاپریکا و مقدار کمی زعفران دم‌کرده را با هم مخلوط می‌کنیم. این ترکیب به مرغ طعم عمیق و رنگی جذاب می‌دهد.
پیازها را خلالی کرده و کف قابلمه یا ظرف فر می‌ریزیم. مرغ‌ها را داخل سس خوب ماساژ می‌دهیم و روی پیازها می‌چینیم. اجازه می‌دهیم حداقل ۳۰ دقیقه استراحت کنند تا طعم‌ها به خورد مرغ برود.
در مرحله پخت، می‌توان مرغ را داخل فر، تابه دوطرفه یا حتی قابلمه معمولی پخت. هنگام پخت، ترکیب رب انار و سماق باعث karamell شدن سطح مرغ و ایجاد یک طعم عربی خاص می‌شود. نتیجه: مرغی خوشرنگ، آبدار و معطر که کنار برنج یا نان فوق‌العاده می‌شود.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.