یزد را بهعنوان شهر باقلوا و قطاب میشناسند. اما در این شهر تاریخی، شیرینیهای سنتی مانند باقلوا، قطاب، لوز، نارگیل، پشمک، نانبرنجی و حاجی بادام و کیک یزدی تهیه میشود که در زمره خوشمزهترین شیرینی های ایران و از مهمترین سوغاتیهای این استان است. شیرینیپزی در یزد سابقهای طولانی دارد و در بین این شیرینیها، باقلوا قدیمیترین محسوب میشود؛ انگار طعم اصلی بادام و پسته را تنها میتوان در این شیرینیهای اصیل و سنتی احساس کرد. منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
منبع خبر "
خبرآنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.