عوارض هولناک دکلره کردن مو | رنگ مو را در این شرایط نگهداری کنید

همشهری آنلاین سه شنبه 11 آذر 1404 - 11:07
کارشناس اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو پیامدهای استفاده نادرست از دکلره و رنگ مو را تشریح کرد.

به گزارش همشهری آنلاین، کیانا روحی کارشناس اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره نحوه مصرف فرآورده‌های اکسیدان‌، دکلره و شرایط نگهداری رنگ مو بیان کرد: اکسیدان‌ها که معمولا بر پایه هیدروژن پراکسید هستند، نقش فعال‌کننده رنگ مو را دارند و فرمولاسیون آنها باید به‌گونه‌ای باشد که حساسیت پوستی ایجاد نکنند.

وی افزود: دکلره به اکسید شدن بخشی از آمینواسیدهای مهم مو، کاهش انسجام الیاف و خشک و شکننده شدن تارهای مو منجر می‌شود.

این کارشناس اظهار کرد: آسیب‌هایی مانند کاهش ضخامت مو، التهاب و قرمزی پوست سر و تحریک سیستم تنفسی از جمله پیامدهای استفاده نادرست از دکلره است. این فرآیند تنها با رعایت اصول ایمنی و توسط افراد متخصص انجام شود.

روحی درباره ویژگی‌های رنگ موی استاندارد توضیح داد: این فرآورده باید یکنواخت، همگن و فاقد ذرات حل‌نشده باشد و PH آن معمولا بین ۹ تا ۱۱ قرار می‌گیرد. تیوب رنگ مو باید در دمای اتاق، دور از نور مستقیم و شعله نگهداری شود.

وی گفت: رنگ موها به ۲ دسته گیاهی و سنتتیک تقسیم می‌شوند که نوع سنتتیک از نظر دوام رنگ در ۳ شکل موقت، نیمه‌دائمی و دائمی عرضه می‌شود. همچنین حداکثر غلظت مجاز آمونیاک در این فرآورده‌ها ۶ درصد است.

روحی توصیه کرد: مصرف‌کنندگان صرفا از محصولات دارای مجوز استفاده کنند و از خرید فرآورده‌های فاقد برچسب اصالت و مشخصات کامل خودداری کنند.

منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.