به گزارش بهداشت نیوز، اگر تا امروز هنگام خرید فلفل دلمهای فقط به رنگ و تازگی آن توجه میکردید، وقتش رسیده کمی دقیقتر نگاه کنید. شکل ظاهری فلفل دلمهای، بهخصوص برجستگیهای زیر آن، اطلاعات مهمی درباره طعم، میزان تخم و حتی بهترین روش مصرفش به ما میدهد. شناخت این تفاوتها کمک میکند انتخاب سالمتر و خوشمزهتری داشته باشیم.
فلفل دلمهای یکی از سبزیجاتی است که مصرف آن برای همه گروههای سنی، بهویژه کودکان، توصیه میشود. این سبزی در رنگهای سبز، زرد و قرمز وجود دارد که فلفل دلمهای سبز طعم قویتری نسبت به بقیه دارد.
از مهمترین خواص فلفل دلمهای میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
برخلاف تصور رایج، تشخیص فلفل دلمهای نر و ماده کار سختی نیست. کافی است به قسمت زیر فلفل دلمهای نگاه کنید.

عکس فلفل دلمه ای نر و ماده
انتخاب فلفل دلمهای کاملا به نوع مصرف شما بستگی دارد. اگر قصد تهیه سالاد یا مصرف خام دارید، فلفل دلمهای ماده گزینه بهتری است. اما برای غذاهایی مثل خورشت، تفتدادن یا پختوپز، فلفل دلمهای نر انتخاب هوشمندانهتری خواهد بود.
این تقسیمبندی بیشتر بر اساس تجربه و مشاهده در آشپزی رایج شده و به طعم و میزان تخم مربوط است، نه جنسیت گیاه به معنای علمی.
فلفل دلمهای سبز طعم قویتر و کمی تلختر دارد، در حالی که قرمز و زرد شیرینتر هستند و ویتامین A بیشتری دارند.
بله، بهدلیل ویتامینها و مواد مغذی فراوان، مصرف متعادل فلفل دلمهای برای کودکان بسیار مفید است.
شناخت تفاوت فلفل دلمهای نر و ماده، یک نکته ساده اما کاربردی برای خرید بهتر و آشپزی خوشطعمتر است. با کمی دقت در ظاهر فلفل دلمهای، میتوانید بهترین انتخاب را متناسب با نیازتان داشته باشید و از خواص بینظیر این سبزی مفید نهایت استفاده را ببرید.
منبع: همشهری آنلاین