به گزارش همشهری آنلاین، با نزدیک شدن به روزهای گرم سال شربتها هم خواهان زیادی پیدا میکنند. در این مطلب شما را با طرز تهیه سکنجبین طبیعی و جذاب آشنا میکنیم.
مواد لازم برای درست کردن سکنجبین سنتی:
نعناع ۲ کیلو
سرکه سفید نصف تا ۱ پیمانه
شکر ۳ کیلو
آب ۱۰ تا ۱۲ لیوان
گلاب مقداری
طرز تهیه و دستور پخت شربت سکنجبین سنتی:
۱. شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و شکر کاملا در آب حل شود. سپس نعناع پاکشده و شستهشده را ۳ تا ۴ دسته میکنیم و با نخ میبندیم و داخل شهد شکر و آب میکنیم و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا شهد بجوشد و غلیظ شود.
۲. وقتی شهد قوام کافی را به دست آورد و عطر نعنا در شهد جدا شد گلاب و سرکه را هم اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا چند قول بزنند. وقتی که شربت را با کفگیر برداشتیم و شربت در لبه کفگیر به صورت نیمدایره جمع شد و وسطش شکاف خورد شربت سکنجبین آماده است. شربت را از صافی رد کنید و بعد از خنک شدن در شیشههای دربسته در یخچال نگهداری کنید.
فوت و فن:
۱. سکنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف میشود.
۲. در بعضی از نقاط کشور سکنجبین با کاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده میشود.












