نظارت میدانی بر کیفیت آرد و نان در کنگاور

خبرگزاری مهر پنج شنبه 27 آذر 1404 - 21:30
کرمانشاه - سرپرست اداره غله شهرستان کنگاور با حضور در کارخانه آرد گلچین، روند تولید آرد را بررسی و نمونه‌هایی از آرد، گندم و نان واحدهای خبازی این شهرستان را برای کنترل کیفی برداشت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه برنامه‌های نظارتی حوزه تأمین و توزیع آرد و نان، عصر پنجشنبه، بازدیدی از خط تولید کارخانه آرد گلچین کنگاور با هدف ارزیابی کیفیت فرآیند تولید انجام شد.

علی ملکشاهی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با اشاره به جزئیات این بازدید اظهار کرد: در این برنامه، نمونه‌هایی از آرد و گندم سروالس موجود در خط تولید کارخانه برداشت و برای انجام آزمایش‌های تخصصی به مراکز مربوطه ارسال شد تا از انطباق آن‌ها با استانداردهای تعیین‌شده اطمینان حاصل شود.

وی افزود: علاوه بر کارخانه آرد، تعدادی از واحدهای خبازی سطح شهرستان کنگاور نیز مورد بررسی قرار گرفت و نمونه آرد مصرفی و نان تولیدی آن‌ها جهت کنترل کیفیت و ارزیابی شاخص‌های لازم جمع‌آوری شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با تأکید بر اهمیت سلامت و کیفیت نان به‌عنوان قوت غالب مردم تصریح کرد: این اقدامات با همکاری بهروز زهرایی، سرپرست اداره غله شهرستان کنگاور، انجام شده و نظارت مستمر بر زنجیره تأمین آرد و نان به منظور افزایش رضایت شهروندان ادامه خواهد داشت.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.