به گزارش ایرنا، حمیدرضا عزتی روز چهارشنبه با اعلام این خبر، افزود: این محصولات شامل گوشت قرمز، گوشت سفید، شیر، تخم مرغ و عسل بوده که برخی از آنها با جهش تولید خوبی روبه رو شده است.
وی به تولید ۲۸ هزار و ۸۰۰ تن گوشت قرمز در دامداریهای استان قزوین اشاره کرد و گفت: با توجه به ظرفیت مناسب ۶۲۴ واحد پرواربندی گوساله و گوسفند که به صورت صنعتی و سنتی فعالیت دارند، پیش بینی میشود میزان تولیدات گوشت قرمز در سال جاری به ۲۹ هزار تن برسد.
عزتی همچنین تصریح کرد: ۶۱۴ هزار تن شیر در همین مدت در واحدهای گاوداری شیری استان تولید شده است که امسال با وجود برنامههای توسعه در این صنایع پیشبینی میشود میزان تولیدات استان به ۶۴۵ هزار تن افزایش یابد.
این مسؤول با اشاره به تولید مرغ گوشتی در استان و همچنین بستر مناسب برای تولید طیور، گفت: در حال حاضر ظرفیت پرورش مرغ گوشتی در استان بیش از ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه است و سالانه ۶۳ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین همچنین به وجود ۷۴ واحد مرغ تخمگذار در استان اشاره کرد و گفت: هشت میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه مرغ تخم گذار در این واحدها وجود دارند و سال گذشته نیز ۷۵ هزار تن تخم مرغ در استان تولید شد.
عزتی، میزان تولید تخم مرغ در قزوین را پنج برابر نیاز استان عنوان کرد و گفت: حجم زیاد تولید تخم مرغ در قزوین باعث شده تا این استان رتبه ششم کشور را در تولید این محصول به دست بیاورد و مازاد محصولات نیز به دلیل همجواری با تهران، البرز و گیلان به این استانها ارسال شود.
وی به تولید ۹۹۷ تن عسل طی سال گذشته در زنبورستانهای استان قزوین اشاره کرد و گفت: پیش بینی می شود تولید عسل برای سال جاری افزایش یابد.