بیش از ۱۸ هزار بازرسی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کرمانشاه انجام شد

ایرنا چهارشنبه 18 فروردین 1400 - 12:28
کرمانشاه - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: از ۲۵ اسفند ۹۹ تا ۱۵ فروردین امسال،  ۱۸ هزار و ۵۰۵ مورد بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی توسط اکیپ‌های نظارتی بهداشت محیط و حرفه‌ای این دانشگاه با اولویت مدیریت و کنترل کرونا انجام شده است.
بیش از ۱۸ هزار بازرسی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کرمانشاه انجام شد

دکتر ابراهیم شکیبا روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این بازدیدها، ۸۶۹ مرکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی به مراجع قضایی معرفی و ۲۵۹ واحد صنفی متخلف پلمب شده است.

وی اظهار داشت: در این مدت طی ۵۸۳ نمونه برداری از مواد غذایی و انجام سه هزار و ۹۲۰ بازرسی به وسیله تجهیزات پرتابل سنجش، هشت هزار و ۸۹۴ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، کشف و معدوم شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در بازرسی از سامانه‌های آبرسانی نیز، ۴۲۸ مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی و هشت هزار و ۶۴۷ مورد کلرسنجی از آب شرب انجام شده است.
شکیبا تاکید کرد: در برنامه سلامت نوروزی همچنین به ۳۵۰ مورد شکایات مردمی از طریق سامانه بهداشت ۱۹۰ رسیدگی شده است.  

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.