به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر «محسن شانقی» افزود: این فرآوردهها در ۲ هزار و ۵۷۱ مورد بازدید و بازرسی از مراکز و اماکن تولید، بسته بندی، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در طرح نوروزی این اداره کل کشف و از چرخه انسانی خارج شد.
وی ادامه داد: طرح تشدید نظارتهای نوروزی بر واحدهای نگهداری، بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی از ۲۵ اسفند سال گذشته تا ۱۶ فروردین سال جاری در استان مرکزی اجرایی شد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: ۱۱ واحد متخلف در این طرح شناسایی شد که از این تعداد یک واحد تعطیل، ۳۶ واحد به تعزیرات حکومتی و چهار واحد به دادگاه مواد غذایی معرفی شدند.
شانقی یادآور شد: ۳۰ گروه ثابت و سیار از بازرسان بهداشتی در طرح نظارتهای نوروزی وظیفه نظارت بر واحدهای نگهداری، عرضه و بسته بندی مواد خام دامی را در استان برعهده داشته و در این طرح یک هزار و ۹۳۴ مرکز مورد بازرسی و نظارت قرار گرفتند.
وی سرکشی و نظارت بر بازارهای محلی، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها، مراکز تولید، بسته بندی، عرضه و فروش فرآوردههای خام دامی، رستورانهای درون شهری و بین راهی را از جمله فعالیت های بازرسان دامپزشکی استان مرکزی در طرح تشدید نظارت نوروزی این اداره کل عنوان کرد و گفت: در این طرح هفت مورد نمونه برداری نیز از این مراکز انجام شد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از مردم خواست با توجه به اهمیت بهداشت در فرآوردههای دامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با سامانه اطلاع رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی اطلاع دهند.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان، و یک هزار و ۵۳۹ روستا، دارای ۹۶۰ واحد مرغداری صنعتی، ۴۹۱ واحد گاوداری صنعتی و ۱۹۱ واحد کارگاه پرورش آبزیان است.