دکتر منوچهر کرمی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: طرح سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان از ۲۵ اسفند سال گذشته آغاز و طی چهار مرحله تا ۱۵ فروردین ماه جاری اجرا شد.
وی اظهار داشت: با اجرای این طرح روزانه ۶۲ تیم نظارتی با ۱۲۶ نیروی ناظر و بازرس در مجموع هشت هزار و ۳۵۵ نفرساعت کار بازرسی و نظارت بر فعالیت واحدهای خدماتی و صنفی در استان همدان را انجام دادند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: دراین طرح ۱۳ هزار و ۴۵۸ مورد بازرسی از صنوف مختلف انجام و ۶۸۹ واحد متخلف به مرجع قضایی معرفی شدند.
دکتر کرمی ادامه داد: تیم های بهداشتی این طرح همچنین اقدام به ۳۲۱ مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی، ۶ هزار و ۸۳ مورد سنجش کُلر آزاد آب آشامیدنی را انجام دادند.
به گفته وی، همچنین ۱۷۱ مورد نمونه برداری از مواد غذایی سنتی و ۲۷ مورد نمونه برداری از مواد غذایی صنعتی نیز با اجرای این طرح در استان همدان انجام شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: ۱۴ تن و ۸۹۲ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در طول مدت اجرای این طرح در استان کشف و معدوم شد.
دکتر کرمی افزود: همچنین چهار هزار و ۲۲۷ کیلوگرم شیرینی، نان و آجیل فاسد، سه هزار و ۱۲۵ کیلوگرم مواد پروتیئنی و گوشتی فاسد، چهار هزار و ۴۸۳ کیلوگرم کمپوت و نوشابه و ۳۹۴ کیلوگرم طعم دهنده ها و رنگ های فاسد نیز کشف و معدوم شد.
به گفته وی، سامانه ۱۹۰ آماده رسیدگی به شکایات شهروندان در حوزه سلامت و تخلفات بهداشتی است که در طول اجرای طرح طرح سلامت نوروزی ۲۹۷ مورد شکایت از طریق این سامانه ثبت و پیگیری شده است.