به گزارش خبرنگار ایرنا، «فضلالله رنجبر» روز چهارشنبه در جلسه شورای اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان کرمانشاه در سرسرای فرمانداری، افزود: از چند سال قبل سالها با عناوین رونق، جهش و پشتیبانی از تولید از سوی مقام معظم رهبری نام گذاری می شود و این کلمه مهم تولید یعنی استقلال، خودکفایی کشور، اشتغال و رفع بیکاری، کاهش آسیب ها و معضلات اجتماعی و بنابراین تمام نهادها، ادارات و ارگان ها و افراد در راستای تحقق آن باید با همکاری و اتحاد همت و تلاش کنند.
وی در ادامه یکی از مهمترین کمک ها به تحقق شعار سال را موانع زدایی و اصلاح قوانین دانست و گفت: قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی در این خصوص خیلی می توانند راهگشا باشند و بخش تولید را کمک کنند.
او در ادامه یکی از اولویت ها ادارات در سال ۱۴۰۰ را احیای واحدهای راکد و نیمه فعال و همچنین توسعه واحدهای کوچک در راستای تحقق شعار سال اعلام کرد که ادارات باید در دستور کار قرار دهند.
رنجبر همچنین یکی از برنامه های مهم کمک به تولید را کاهش فرایند صدور مجوزها عنوان کرد و اظهار داشت: باید سعی کنیم برخی از پروسه های دست و پاگیر اداری را کاهش دهیم و این یعنی موانع زدایی و پشتیبانی از تولید زیرا روند طولانی کسب مجوز برای فعالیت و ساز و کار اداری باعث دلسرد شدن بخش خصوصی و امتناع آن از سرمایه گذاری میشود.
او اضافه کرد: یادمان باشد یکی از راه های کمک به تولید جذب سرمایه گذاری و توجه به بخش خصوصی است بنابراین کاری کنیم که سرمایه گذاران فرار نکنند.
فرماندار کرمانشاه در بخش دیگر از سخنان خود از تلاش دستگاه های اجرایی به خاطر تحقق ۱۱۳ درصدی تعهد اشتغال شهرستان تقدیر کرد و گفت: بزرگترین معضل استان و شهرستان بیکاری است که ریشه بسیاری از معضلات اجتماعی است بنابراین در برنامه سال جاری باید همه تلاش و کوشش ما باید در راستای کاهش بیکاری باشد.
رنجبر همچنین در این جلسه با اشاره به عملکرد دفاتر تسهیل گری محلات حاشیه نشین شهرستان از آنان قدردانی کرد و افزود: دفاتر تسهیل گیری در زمینه اشتغالزایی و مشاغل خُرد در سال گذشته عملکرد بسیار خوبی داشتند که باید با هم افزایی و کمک ادارات کار و طرح آنان بیشتر مورد پشتیبانی قرار گیرد.
شهرستان کرمانشاه یک میلیون نفر از جمعیت ۲ میلیونی استان را در خود جای داده است.