طرز تهیه سکنجبین خانگی؛ طبیعی و خوشمزه

باشگاه خبرنگاران پنج شنبه 19 فروردین 1400 - 04:20
در گزارش زیر طرز تهیه سکنجبین را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه سکنجبین با گلاب و نعناع به روش سنتی برای تهیه شربت خوشمزه را در ادامه یاد بگیرید.


مواد لازم برای درست کردن سکنجبین سنتی:

نعناع ۲ کیلو
سرکه سفید نصف الی ۱ پیمانه
شکر ۳ کیلو
آب ۱۰‌ای ۱۲ لیوان
گلاب مقداری


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از میرزا قاسمی به ۳ روش مختلف و کباب مرغ سوخاری تا یک دسر خوشمزه و خاص + تصاویر


طرز تهیه و دستور پخت شربت سکنجبین سنتی:

۱. شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و شکر کاملا در آب حل شود. سپس نعناع پاک شده و شسته شده را ۳ تا ۴ دسته میکنیم و با نخ میبندیم و داخل شهد شکر و آب می‌کنیم و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا شهد بجوشد و غلیظ شود.

۲. وقتی شهد قوام کافی را بدست آورد و عطر نعنا در شهد جدا شد گلاب و سرکه را هم اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا چند قول بزنند؛ و وقتی که که شربت را با کفگیر برداشتیم و شربت در لبه کفگیر به صورت نیم دایره جمع شد و وسطش شکاف خورد شربت سکنجبین آمادست. شربت را از صافی رد کنید و بعد از خنک شدن در شیشه‌های در بسته در یخچال نگهداری کنید.

فوت و فن:

۱. سکنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف می‌شود.

۲. در بعضی از نقاط کشور سکنجبین با کاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده می‌شود.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.