به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، حجتالاسلام محمدرضا برته صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان هرمزگان با اشاره به رسالت حوزه علمیه به عنوان نهاد تربیت طلبه و روحانی اظهار داشت: شناخت دقیق دین به معنای راه سعادت وخوشبختی، تبیین صحیح مسائل دینی با درنظر گرفتن اقتضائات هر جامعه و تلاش برای تحقق این دو از رسالتهای حوزه علمیه است.
وی افزود: برخی تصور میکنند روحانی فقط بلندگو معارف اسلامی است درحالی که یک طلبه و روحانی خود را نسبت به سعادت وخوشبختی مردم مسئول میداند و در صورت لزوم در این راه از جان و آبروی خود نیز میگذرد.
وی آمار شهدای روحانی به نسبت جمعیت در بین صنفهای مختلف را بالاتر ارزیابی کرد و گفت: تا نظامات استثماری و ظلم وجود دارد باید مبارزه کرد و جهاد ادامه دارد و از همین جهت روحانیون همواره در خط مقدم حضور دارند.
مسئول رسانه و فضای مجازی حوزههای علمیه کشور، مرکز مدیریت خواهران و جامعه الزهرا، دانشگاه بزرگ جامعه المصطفی و حوزههای علمیه برادران را 3 ضلع تربیت روحانی در کشور معرفی کرد.
برته قدمت حوزههای علمیه شیعه را 1300 سال دانست و گفت: هم اکنون حوزه علمیه 500 مرکز آموزشی و بیش از 70 نشریه علمی پژوهشی در 400 رشته دارد.
مسئول رسانه و فضای مجازی حوزههای علمیه کشور گفت: حوزه علمیه هرگز درگیر طیفبندیهای نازل سیاسی و سهمخواهیهای سیاسی نخواهد شد اما شاخصها را بیان خواهد کرد.
وی در پایان با توجه به نزدیک بودن ماه مبارک رمضان و قرمز شدن وضعیت کرونا در بسیاری از شهرها در مورد برگزاری مراسمات مذهبی در این ماه افزود: باید ارزیابیها نسبت به رنگبندی و اعمال محدودیت با دقت بیشتری صورت گیرد اما با در نظر گرفتن سختترین محدودیتها هم میشود مراسمهای مذهبی را برگزار کرد.
انتهای پیام/864/ش