کوفته پنیری ایتالیایی + طرز تهیه

باشگاه خبرنگاران یکشنبه 22 فروردین 1400 - 14:20
در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع پیش غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور  تهیه کوفته پنیری ایتالیایی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


 

مواد لازم: 

برنج سفید پخته: ۲ فنجان
پنیر پارمزان رنده شده: نصف فنجان
تخم مرغ: ۳ عدد
پنیر موزارلا: ۸ عدد
پودر سوخاری: ۱ فنجان
روغن: به مقدار لازم

قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و تا ارتفاع ۱۰ سانتی متر روغن مایع درون آن بریزید.
برنج، پنیر پارمزان و یکی از تخم مرغ‌ها را با هم مخلوط کنید و با استفاده ازدست خوب مخلوط را ترکیب کنید.
از مخلوط به اندازه یک گردو برداشته و یک تکه پنیر موزارلا را در وسط آن قرار داده و بپیچید.
تخم مرغ‌های باقیمانده را با هم بزنید.
هر کوفته را در تخم مرغ‌ها سپس درون پودر سوخاری بغلطانید.
کوفته‌ها را درون روغن داغ سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن کوفته را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.‌
می‌توانید این کوفته‌ها را با هر مدل سس که دوست دارید میل کنید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.