عباس اولیاسمیع در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه با ورود فصل سرما و شروع بارشها مأموریتهای ترافیکی اورژانس نسبت به ایام خشک سال بیشتر میشود، تصریح کرد: حوادثی مانند لیز خوردن و سر خوردن عابران پیاده و حوادث ترافیکی که به سبب لغزندگی جادههاست، در ابتدای فصل سرما بیشتر میشود چراکه مردم هنوز آمادگی لازم برای مواجهه با این شرایط را ندارند.
وی با بیان اینکه طرح امداد زمستانه دستگاههای خدماترسان هر ساله از ۲۰ آبانماه آغاز شده و تا ۲۰ مرداد ادامه دارد، افزود: طرح امداد زمستانه یک طرح کشوری است و ۳۰ دستگاه خدماترسان مانند هلالاحمر و راهداری به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این طرح حضور دارند و هر دستگاه وظیفه خود را برای کمک به مردم انجام میدهد.
مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان همدان مطرح کرد: اورژانس هنگام وقوع مشکلات و حوادث، در حوزه نجات شرح وظیفهای ندارد و فقط از نظر درمانی ورود میکند و اقدامات پیش بیمارستانی را انجام میدهد.
وی در رابطه با تجهیزات مورد نیاز در اورژانس بیان کرد: در ۳۶۵ روز سال لازم است داروها و اقلام پیشبیمارستانی در اختیار پایگاهها و نیروها قرار داده شود و برای ایام سرد سال هم لازم است ماشینها سرویس و به یخ شکن مجهز باشند، به طور کلی آمبولانسهای ما مجهز هستند و مشکلی در این زمینه نداریم.
اولیاسمیع با بیان اینکه ۳۷ پایگاه جادهای، ۲۲ پایگاه شهری و یک پایگاه اورژانس هوایی در سطح استان همدان وجود دارد، خاطرنشان کرد: ۱۰۰ دستگاه آمبولانس و ۴۲۰ نیروی ستادی و عملیاتی در استان همدان حضور دارند.
وی در رابطه با تأثیر شیوع کرونا بر عملیاتهای اورژانس نیز یادآور شد: شیوع کروناویروس، مأموریتهایی که از سطح اورژانس پایینی برخوردار بودند را کاهش داده اما مراجعات تنفسی که مردم شک دارند که ممکن است درگیر کروناویروس شده باشند، افزایش پیدا کرده است.
انتهای پیام