فواید باورنکردنی میوه پرخواص ایام رمضان

بهداشت نیوز سه شنبه 24 فروردین 1400 - 08:08

به گزارش بهداشت نیوز، نرگس جوزدانی، افزود: یک فرد روزه دار در ایام ماه رمضان اگر هیچ میوه‌ای مصرف نکرد، می‌تواند روزانه ۵ الی ۶ خرما در وعده سحر و افطار همراه مغزهای دیگر و پنیر استفاده کند، خرما دارای منیزیم، پتاسیم و ویتامین B۶ بالایی است و تا حدودی آهن گیاهی دارد که جذب آن بسیار ضعیف بوده و همین عامل باعث می‌شود تا از نظر تغذیه‌ای مورد توجه زیاد متخصصان قرار نگیرد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات روزه داران به علت مصرف کم آب و فیبر بروز یبوست است، گفت: مطابق یک تحقیقات موثق اگر فردی بتواند روزانه ۷ عدد خرما در طول مدت ۳ هفته الی یک ماه مصرف کند به راحتی یبوست خود را بهبود خواهد بخشید.

وی اضافه کرد: طبق همین تحقیقات ذکر شده خرما دارای آنتی اکسیدان و فلوولامیت‌هایی بالایی است که باعث کاهش التهاب، دیابت، آلزایمر و سرطان است، همچنین در سلامت چشم و قلب هم مؤثر خواهند بود.

جوزدانی با بیان اینکه خرما باعث کاهش التهاب، بیماری‌های قلبی و سرطان مؤثر است، افزود: مطالعات مصرف تقریباً بین ۵ تا ۷ عدد خرما در طول روز را برای افراد توصیه کرده که باید در زمان ماه رمضان مصرف شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های مصرف خرما کاهش آلزایمر و جلوگیری از سکته‌های مغزی است، همچنین مطابق مطالعات اخیر از برخی افرادی که روزانه ۶ عدد خرما مصرف کرده‌اند تمرکز و حافظه شأن افزایش یافته است، پتاسیم و منیزیم موجود در خرما باعث استخوان‌سازی می‌شود و سلامت استخوان‌ها از این طریق تأمین خواهد شد.

منبع: ایمنا

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.