پخت مرغوب‌ترین نان سنتی ایران در اسکو

ایرنا سه شنبه 24 فروردین 1400 - 11:59
تبریز - ایرنا - نان اسکو (اسکو چوره گی) به عنوان مرغوب‌ترین نان سنتی ایران در سال ۱۳۹۱ در فهرست آثار ناملموس میراث فرهنگی کشور به ثبت رسید، این نان به دلیل نازک‌بودن حالت خشک دارد و به مدت بیش از سه ماه قابلیت نگهداری دارد و در موقع مصرف با کمی آب می‌توان آن را نرم و آماده مصرف کرد.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.