زولبیا و بامیه شیرینی به طعم ماه رمضان

صدا و سیما پنج شنبه 26 فروردین 1400 - 15:03
با فرا رسیدن ماه رمضان، زولبیا و بامیه به یکی از شیرینی‌های مورد علاقه روزه داران تبدیل می‌شود و در سفره افطار جایگاه ویژه‌ای دارد به همین علت کارگاه‌های شیرینی پزی در این ماه توجه ویژه‌ای به پخت آن دارند. زولبیا و بامیه از شیرینی‌های ایرانی است که در تهیه آن از ماست، نشاسته، تخم مرغ و آرد استفاده می‌شود. هنگامی که زولبیا و بامیه آماده شد آن را در شکر قوام یافته می‌اندازند تا شیره را به خود جذب کند و شیرین شود.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.