با فرا رسیدن ماه رمضان، زولبیا و بامیه به یکی از شیرینیهای مورد علاقه روزه داران تبدیل میشود و در سفره افطار جایگاه ویژهای دارد به همین علت کارگاههای شیرینی پزی در این ماه توجه ویژهای به پخت آن دارند. زولبیا و بامیه از شیرینیهای ایرانی است که در تهیه آن از ماست، نشاسته، تخم مرغ و آرد استفاده میشود. هنگامی که زولبیا و بامیه آماده شد آن را در شکر قوام یافته میاندازند تا شیره را به خود جذب کند و شیرین شود.
منبع خبر "
صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.