به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل ، علی حسنزاده امروز در دیدار با مدیر کل ورزش و جوانان استان اردبیل با اشاره به اهمیت بحث جوانان اظهار داشت: مسئولین بسترهای مناسب برای حضور جوانان در عرصههای مختلف مهیا کنند.
وی افزود: ارتقای کارهای فرهنگی با محوریت مساجد یک نقطه عطف برای توسعه فرهنگ یک جامعه است که با هدف جذب نوجوانان و جوانان انجام میشود که در این زمینه هم افزایی بین دستگاههای اجرایی راه اساسی برای دستیابی به اهداف مورد نظر در این زمینه است که باید در دستور کار قرار گیرد.
مسئول قرارگاه فرهنگی فاطمه الزهرا(س) استان اردبیل با بیان اینکه تمام برنامههای قرارگاه بصورت محله محور بصورت ویژه در اختیار جوانان است، گفت: در حال حاضر 600 جوان در سطح استان اردبیل بصورت مستقیم در کارگروههای مختلف در حال فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و ورزشی هستند.
حسنزاده تصریح کرد: بدنبال تشکیل هستههای پیشرانو پیشرفت محلههای مردمی هستیم و سعی خواهیم کرد از این هستهها برای احصاء مشکلات و نقاط قوت هر محله استفاده کنیم و امیدواریم تا پایان سال 1400 شاهد تغییرات گسترده و پیشرفت محلات در استان اردبیل باشیم.
وی افزود: سال 1400 مبنا و فعالیت اصلی فعالان محلات و پایگاههای مقاومت استان اجرای طرحهای جدید بر مبنای نیاز هر منطقه و در راستای حل مشکلات شهروندان در هریک از محلات استان اردبیل خواهد بود.
در این دیدار مدیر کل ورزش و جوانان استان اردبیل نیز با توجه به وجود تهاجم فرهنگی در جامعه از طرف دشمنان اسلام و ایران دستگاههای فرهنگی باید با فرهنگسازی در بین جوانان خلعها را برطرف کنند.
انوشیروانی تصریح کرد: در رابطه با فرهنگسازی در حوزه ورزش نیز میتوانیم طرحهای مختلفی در راستای سلامت جامعه انجام دهیم و از ظرفیت این مراکز فرهنگی به ویژه پایگاه های بسیج که از مراکز مهم فرهنگی در محلات محسوب می شوند، استفاده کنیم.
انتهایپیام/131/ی