کدام کرونایی‌ها در بیمارستان صحرایی قزوین بستری می‌شوند؟

خبرگزاری ایسنا شنبه 28 فروردین 1400 - 14:14
مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین گفت: هدف ما بستری بیماران در بیمارستان صحرایی نیست بلکه بیمارانی که در بیمارستان هستند و خدمات درمانی لازم را دریافت کردند می‌توانند به‌جای منزل دوره نقاهت خود را در بیمارستان صحرایی طی کنند؛ بیمارانی که نیاز به اکسیژن و وندیلاتور ندارند در بیمارستان صحرایی خدمات دریافت می‌کنند.
کدام کرونایی‌ها در بیمارستان صحرایی قزوین بستری می‌شوند؟

قدرت‌الله مهدیخانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برپایی بیمارستان صحرایی در قزوین گفت: تجهیزات بیمارستان صحرایی از گذشته توسط استانداری قزوین و اداره کل مدیریت بحران برای مواقع ضروری تهیه‌شده بود، آن زمان تصور نمی‌کردیم که یک بیماری با این ابعاد، استان را درگیر کند و تخت‌های بیمارستانی برای بیماران پاسخگو نباشد.

وی افزود: بیمارستان صحرایی به‌نوعی یک بیمارستان سیار است؛ پیش‌بینی‌شده بود که اگر در مناطق کوهستانی سیل و زلزله رخ هد ما تجهیزاتی داشته باشیم که در کمترین فرصت بیمارستان برپا و خدمات درمانی ارائه دهیم، اما شرایط به گونه دیگری پیش رفت و موج چهارم کرونا باعث شد که بیمارستان‌های ما کمبود تخت داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین اظهار کرد: طبق آخرین آمار ۶۴۲ نفر بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های قزوین بستری هستند، اساس کار مدیریت بحران پیشگیری و پیش‌بینی است با توجه به شرایط موجود به این جمع‌بندی رسیدیم که بیمارستان‌های صحرایی مدیریت بحران را برپا کنیم.

وی بیان کرد: هدف ما بستری بیماران در بیمارستان صحرایی نیست بلکه بیمارانی که در بیمارستان هستند و خدمات درمانی لازم را دریافت کردند می‌توانند به‌جای منزل دوره نقاهت خود را در بیمارستان صحرایی طی کنند؛ بیمارانی که نیاز به اکسیژن و وندیلاتور ندارند در بیمارستان صحرایی خدمات دریافت می‌کنند.

مهدیخانی یادآور شد: بیمارستان صحرایی در محوطه بیمارستان ارتش قزوین راه‌اندازی شده است تا در صورت نیاز از ظرفیت بیمارستان ارتش نیز استفاده کنیم، هم‌اکنون حدود ۳۰ تخت در بیمارستان جای گذاری شده و ۶۰ تخت دیگر نیز می‌توانیم به بیمارستان صحرایی اضافه کنیم.

وی تأکید کرد: از مردم می‌خواهیم که پروتکل بهداشتی را رعایت کنیم، فوتی‌های ما از ابتدای کرونا تا کنون دیروز ۲۷ فروردین در قزوین رکورد زد و شدت شیوع بیماری بالا است و به‌سرعت ریه را درگیر می‌کند، ما ۲ راه بیشتر نداریم یا درمان و دسترسی به واکسن را پیگیری کنیم که درحال انجام و زمان بر است و دومین راه مثل همیشه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی است که باید در دستور کار قرار دهیم.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.