عیسی قبادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد واحد راکد فعال شده ۵۷ مورد مربوط به بخش صنعت هستند که عمدتا جزو صنایع کوچک و متوسط بودند و ۴۴ مورد نیز به حوزه کشاورزی اختصاص داشت.
این مسوول با بیان اینکه با احیای واحدهای تولیدی راکد یاد شده در استان برای نزدیک به ۹۰۰ نفر به طور مستقیم اشتغالزایی شده است، گفت: احیای واحدهای راکد و نیمه فعال از سیاست های اصلی دولت برای حمایت از بخش تولید است که در استان قزوین با جدیت دنبال و پیگیری می شود.
قبادی همچنین افزود: در حال جمع بندی و بررسی آخرین وضعیت واحدهای راکد در استان هستیم تا براساس اولویت در سال جاری نیز بخش مهمی از بنگاه های اقتصادی راکد قزوین را فعال کرده و آنها را در خدمت تولید قرار دهیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین خاطرنشان کرد: ارایه تسهیلات مالی و تامین سرمایه در گردش و نقدینگی مورد نیاز، کمک به واردات ماشین آلات و نوسازی دستگاه ها، تامین مواد اولیه و جایگزینی مدیریت و تغییر خط تولید از جمله مواردی بوده که انجام آنها موجب احیای بنگاه های اقتصادی شده است.
وی خاطرنشان کرد: در سال "تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها" مهم ترین اولویت کاری مدیران ارشد استان حمایت بیشتر از تولید و حل مسایل و مشکلات و موانع این بخش است.
قبادی افزود: ایجاد پردیس های تولید روستایی در روستاها با توجه به استعدادهای اقتصادی هر منطقه و ایجاد مراکز تجاری و تولیدی و گردشگری در جنب آزادراه های استان با هدف اشتغالزایی برای جوانان در کنار احیای واحدهای راکد از دیگر اهداف و اولویت های اقتصادی استان قزوین در سال ۱۴۰۰ به شمار می رود.