حبابها اگر در دمای صفر درجه به پایین قرار بگیرند، به سرعت یخ می زنند.
به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، حبابهای اکثر مایعات مانند آب در مواجهه با دمای پایی بسیار سریع یخ می زنند و شکل کریستالی به خود می گیرند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.