سالاد هویج تایلندی + دستور تهیه

باشگاه خبرنگاران چهارشنبه 01 اردیبهشت 1400 - 10:08
در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع نان خوشمزه را برای شما در نظر گرفته ایم.
۱۰:۰۱ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
۷۷۳۲۲۶۸

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه نان توپی مغزدار  را به شما آموزش  دهیم.


بیشتربخوانید


مواد لازم

۵۰۰ گرم هویج
۱ قاشق چایخوری شکر
۱/۲ پیمانه آب
۱/۲ پیمانه سرکه سفید
۲ حبه سیر (خرد شده)
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
۲ قاشق آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز (اختیاری)
۱/۲ فنجان بادام زمینی (خرد شده)
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری سس تایلندی

دستور تهیه
ابتدا هویج رو رنده کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید.
شکر، آب و سرکه رو مخلوط کرده و روی گاز قرار بدین تا به جوش بیاد. در همین حال شکر باید کامل حل بشه و ۵ دقیقه پس از جوش اومدن از روی گاز بردارین.
اجازه بدین گرمای محلول بدست اومده کم بشه.
سپس سیر، سس ماهی، و خمیر (همان رب مخصوص تایلندی) رو به مواد جوشانده شده اضافه کرده و ۲ تا ۵ دقیقه مخلوط کنید.
مواد به دست اومده رو به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدین تا خنک بشه.
مخلوط آب لیمو و فلفل قرمز رو به مواد قبلی اضافه کنید و بر روی هویج بریزید.
بادام زمینی رو به سالاد اضافه کنید و روی سالاد رو بپوشونید.
مجدد سالاد رو به یخچال منتقل کرده و اجازه دهید حداقل ۳۰ دقیقه در دمای خنک بمونه.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.