اسنک بادمجان بیسکویتی خوراکی جالب و خوشمزه + دستور تهیه

باشگاه خبرنگاران چهارشنبه 01 اردیبهشت 1400 - 11:04
در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع نان خوشمزه را برای شما در نظر گرفته ایم.
۱۱:۰۰ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
۷۷۳۲۲۵۷

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه نان توپی مغزدار  را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم

اسنک بادمجان لذیذ برای زمان‌هایی که شما میلی به غذا ندارید، ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است. حتما یکبار هم شده طعم آن را امتحان کنید.


بیشتربخوانید


مواد لازم:
بادمجان متوسط ۱ عدد
بلغور گندم ½پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده ½ پیمانه
ادویه ایتالیایی ۱ قاشق غذا خوری
مخلوطی از نمک و پودر سیر ¾ قاشق غذا خوری
تخم مرغ یا جایگزین آن (پودر تخم مرغ) ½ پیمانه
روغن برای سرخ کردن به مقدار کافی

طرز تهیه اسنک بادمجان:
ابتدا بادنجان را شسته، پوست می‌کنیم و روی تخته قرار داده و از درازا، آن را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم. بعد هر نصفه بادنجان را دوباره از درازا به دو قسمت دیگر تقسیم می‌کنیم.

سپس بلغور گندم (اگر بلغور گندم در دسترس نداشتید از گندم پرک هم می ‎توانید استفاده کنید، ولی گندم پرک سختتر به بادنجان می‌چسبد) را در مخلوط کن می‌ریزیم و کمی می‌زنیم تا تکه‌های آن کوچکتر شود و راحت‌تر به بادنجان بچسبد. در یک ظرف کم عمق گندم پرک، پنیر پارمزانِ رنده‎شده و ادویه ایتالیایی را با نمک و پودر سیر ترکیب می‌کنیم و به هم می‌زنیم.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.