طرزتهیه شیرینی ماری بِری

باشگاه خبرنگاران پنج شنبه 02 اردیبهشت 1400 - 09:45
در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی ماری بِری را به شما آموزش می‌دهیم.
۰۹:۳۲ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
۷۷۲۹۵۲۴

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه شیرینی ماری بِری آشنا کنیم.

مواد لازم
کره نرم شده نصف پیمانه
آرد یک و یک چهارم پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از سوپ ذرت شیرین مخصوص ماه رمضان و تورتیلای مرغ رومی تا فاج پاپ کلاسیک خوشمزه + تصاویر


طرز تهیه
کره وشکر را با همزن برقی (۵ تا ۷ دقیقه) یا دستی (۱۰ تا ۱۲ دقیقه) خوب هم میزنیم. آرد را با الک کردن اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بدست آید.

از خمیر توپ‌هایی به اندازه فندق درشت گرد کرده، کف سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم میچینیم، با چنگال یا هر مُهر دیگری طرح دلخواه ایجاد کرده و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه داغ کرده ایم به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.

سایر نکات
شکر ۵۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
با این مقدار از مواد ۲۵ عدد شیرینی داریم

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.