طرز تهیه سوپ گندم و کلم خونساز و خوشمزه

باشگاه خبرنگاران جمعه 03 اردیبهشت 1400 - 03:06
در گزارش زیر طرز تهیه سوپ گندم و کلم را به شما آموزش می‌دهیم.
۰۳:۰۰ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰
۷۷۳۰۸۶۰

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه سوپ گندم و کلم آشنا کنیم.

مواد لازم:

گوشت چرخ شده بدون چربی: ۱۵۰گرم
پیاز رنده شده: یک عدد
گندم پوست کنده: یک و نیم استکان
آبلیمو: به مقدار دلخواه
گشنیز وجعفری ساطوری شده: شش قاشق غذا خوری
کلم سفید خرد شده: یک لیوان
گوجه فرنگی خرد شده: دو عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل: به مقدار لا زم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:
گندم را از قبل خیس کرده، می‌پزیم.

می‌گذاریم آب جوش بیاید. سپس کلم سفید خرد شده را در آن چند جوش می‌دهیم و بعد از آبکش کردن، آب آن را دور می‌ریزیم تا بوی بد آن برود.

وقتی گندم‌ها نیم پز شدند، گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده، به شکل گلوله‌های کوچک در آورده و در آب سوپ که در حال جوشیدن است می‌ریزیم.

کلم سفید را که قبلا آبکش کرده بودیم به همراه گشنیز و جعفری ساطوری شده اضافه می‌کنیم.

نمک و فلفل، رب گوجه فرنگی و آبلیمو را اضافه کرده می‌گذاریم تا سوب جا بیفتد.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.