به گزارش همشهری آنلاین، نان ختاب با طعم منحصربهفرد آن فصل بهار در بیش از ۱۰۰ نانوایی محلی شهر یامچی مرند در آذربایجان شرقی پخته میشود. استفاده از سبزی کوهی و وحشی از جمله اسفناج کوهی که فقط در فصل بهار رشد میکنند، دلیل محدودیت پخت نان ختاب است. این نان به گفته کارشناسان تغذیه، ارزش بالایی دارد و در ماه مبارک رمضان میتواند به عنوان یک میان وعده بین افطار و سحری مورد استفاده قرار گیرد.
بنا بر اعلام مسئولان اداره صمت یامچی ۱۰۰ نفر از اهالی این شهر کوچک به صورت مستقیم و غیرمستقیم در زمینه پخت و تهیه مواد اولیه، بستهبندی و فروش این نان منحصر به فرد فعالیت دارند.