طرز تهیه‌ کو‌کو فسنجان؛ یک کوکوی مقوی و خوشمزه

باشگاه خبرنگاران شنبه 04 اردیبهشت 1400 - 11:27
در گزارش زیر طرز تهیه کو‌کو فسنجان را به شما آموزش می‌دهیم.
۱۱:۲۱ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
۷۷۳۶۲۰۱

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه  کو‌کو فسنجان را به شما آموزش  دهیم.

مواد لازم:
گردو ۲۰۰ گرم
رب انار و رب گوجه فرنگی از هر کدام دو قاشق غذاخوری
تره، جعفری و گشنیز دو پیمانه
تخم مرغ سه عدد
آبغوره سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از سالاد گرم پاستا و پنیر و نان توپی مغزدار تا اردور تخم‌مرغ با میگو + تصاویر



طرز تهیه:
گردو را آسیاب کرده همراه با رب انار، رب گوجه‌فرنگی، آبغوره، نمک و زردچوبه کمی تفت دهید، سپس دو لیوان آب به آن بیفزایید تا با حرارت کم بجوشد.


در حین جوشیدن به تدریج آب سرد را اضافه کنید. سبزی را خردکرده و با تخم‌مرغ بزنید و با دو عدد گردوی خردشده همراه با نمک، فلفل و زردچوبه در تابه سرخ کنید.


در انتها وقتی گردو غلیظ شد، کوکو را برش زده، داخل قابلمه گذاشته تا به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.